Dit produkt er produceret af træ fra Ouegaard Skov

Kære kunde

Tillykke med dit nye produkt, som er produceret af træ fra Danish Woodlands.

Og velkommen til vores verden af kvalitetstræ fra de danske skove.

Som en miljøbevidst person, tænker vi, at du værdsætter god kvalitet i møbler og interiør, samtidig med at du passer på planeten. Vores kvalitetstræ fra de danske skove er produceret med omtanke for klima og biodiversiteten, hvilket får de møbler og interiør, der efterfølgende fremstilles, til at være en ekstraordinær tilføjelse til ethvert hjem.

Hvert træ har sin helt særlige historie. Det er vokset op i forskellige skove med særlige klima- og jordbundsforhold. Dit produkt er produceret af træ fra Ouegaard Skov. Den første skov, der leverede træ til Danish Woodlands.

Med møbler og interiør fra Danish Woodlands efterlader du med dit nye produkt et minimalt CO2-aftryk. Vi håber dit smukke nye møbel eller interiør vil pryde dit hjem i mange år. God fornøjelse med dit bæredygtige produkt!

 

Med venlig hilsen

Lene Nissen, direktør
Danish Woodlands

Fakta om Ouegaard skov

Ouegaard Skov ligger i et meget naturskønt og kuperet terræn ned til Mariager Fjord. En del af skoven ligger på meget kalkholdig jord, der får træerne til at vokse langsommere end træ fra andre jordtyper. Det giver en god holdbarhed til det produkt, du lige har købt.

175 ha

Ligelig fordeling mellem løv- og nåletræer. Løvtræ er især bøg, eg, ask og ær – men også rødel og asp.

Ligger delvist i Natura 2000

Privat ejet i 6. generation

Skal dit produkt bære Danish Woodlands mærket?

Kontakt os på mail eller telefon: 26 65 22 45 og lad os tage en snak om, hvordan dit produkt kan være med til at udbrede kendskabet og kvalitetsfølelsen af træ fra de danske skove, dyrket, skovet og produceret med respekt for vores klima, natur og biodiversitet.

DANISH WOODLANDS

Mariagervej 3  |  9560 Hadsund  |  26 65 22 45  |  info@danishwoodlands.dk  |  CVR: 43 61 90 71