Et fælles mål

Samarbejde om fremtidens mærkning

Danish Woodlands mærkningen, tilfører kvalitet og værdi for både skovejer, producent og forbruger. Derfor har åbenhed og transparens stor betydning for udvikling af mærkningen.

Når du ser mærket, Danish Woodlands, er det garanti for, at møblet eller et stykke boliginteriør er produceret af træ fra de danske skove.

Træ, der er værnet om og er bæredygtigt produceret, nænsomt fældet med hensyntagen til skovens biodiversitet og skåret op indenfor lokalområdet til videreforarbejdning.

Alt træ kan endvidere spores til den skov, hvor træet er vokset op.

Sammen med vores kunder ønsker vi vedvarende at finde nye løsninger, der styrker Danish Woodlands-mærkningen, og som giver stolthed over det træ, vi leverer og anvender i møbler og interiør. Vi har et fælles mål og en fælles værdi i at udbrede dyrkning og anvendelse af bæredygtigt skovet træ fra de danske skove. Vi ønsker med andre ord at styrke alt det gode arbejde i alle forsyningsled (samarbejde om fremtidens mærkning, rådgivning og udvikling).

 

Som producent

For dig som producent giver vi dig mulighed for at være med til at gøre noget godt for mindre danske skove. Du kan med (dokumenteret) god samvittighed anbefale brugen af træ fra Danish Woodlands, da det er garanteret bæredygtigt og lokalt fra de danske skove.

 

Som skovejer

For dig som skovejer kommer du med i en mærkning der synliggør din indsats overfor bæredygtig anvendelse af dit træ, naturnær skovdrift samt selektiv og nænsom skovning, der øger skovens biodiversitet.

 

Som forbruger

For dig som den forbruger, der støtter lokalt og går op i bæredygtig indretning, kan du med god samvittighed at købe møbler og interiør fra Danish Woodlands, idet alle produkter er udarbejdet i træ fra de danske skove. Vores bevis finder du i vores dokumenterede sporbarhed.

Se mere om, hvem der allerede nu leverer træ til Danish Woodlands her:

 

Artikelarkiv

Danske skove med et fælles værdisæt

Danish Woodlands mærkningen synliggør danske skoves indsats for naturnær skovdrift, bevaring og prioritering af de danske træsorter samt selektiv og nænsom skovning, der øger skovens biodiversitet.

Vi samarbejder bl.a. med:

Ouegaard Skov

Ouegaard Skov er den første skov, der leverer træ til Danish Woodlands.
Skoven er en del af Ouegaard Hovedgaard.

Skal dit produkt bære Danish Woodlands mærket?

Kontakt os på mail eller telefon: 26 65 22 45 og lad os tage en snak om, hvordan dit produkt kan være med til at udbrede kendskabet og kvalitetsfølelsen af træ fra de danske skove, dyrket, skovet og produceret med respekt for vores klima, natur og biodiversitet.

DANISH WOODLANDS

Mariagervej 3  |  9560 Hadsund  |  26 65 22 45  |  info@danishwoodlands.dk  |  CVR: 43 61 90 71