Rådgivning og udvikling

Fælles om et smukt og godt produkt

Danish Woodlands rådgiver og udvikler i et tæt samarbejde med møbel- og interiørproducenter om træsorter og kommunikation af det gode budskab der følger med kvalitetsprodukter der bærer mærkningen.

Rådgivning træsorter

Valg af træsort er en vigtig detalje når man vælger træ fra Danish Woodlands.

Vores mission er at fremme brugen af et varieret udvalg af træsorter og dermed sikre den gode anvendelse af alt den træ vi har til rådighed i Danmark, men også sikre at vi anvender det rigtige træ til de rigtige projekter.

Hvis vi skal tage et bæredygtigt valg, så er vi nødt til at se ud over de traditionelle træsorter og se ind i hvad vi kan producere lokalt i Danmark både i skoven og i produktionerne.

Dette er til gavn for både vores miljø, vores skove og ikke mindst vores biodiversitet.

 

Markedsføringspakke

Når man ønsker at være en del af Danish Woodlands får man også adgang til en markedsføringspakke, med blandt andet mulighed for at anvende en lille folder, der fortæller forbrugeren om værdien af Danish Woodlands mærkningen, baggrunden for valget at træet samt en hangtag med en QR kode der giver adgang  til information om skoven og området hvor træet fra møblet er vokset op. ”Her er dit møbel vokset op”

Begge dele kommer som en lille folder med hul, som dermed kan hænges på det enkelte møbel.

Skal dit produkt bære Danish Woodlands mærket?

Kontakt os på mail eller telefon: 26 65 22 45 og lad os tage en snak om, hvordan dit produkt kan være med til at udbrede kendskabet og kvalitetsfølelsen af træ fra de danske skove, dyrket, skovet og produceret med respekt for vores klima, natur og biodiversitet.

DANISH WOODLANDS

Mariagervej 3  |  9560 Hadsund  |  26 65 22 45  |  info@danishwoodlands.dk  |  CVR: 43 61 90 71